Πώς η αγορά στρώματος μπορεί να γίνει μία εύκολη υπόθεση

 

Το σχέδιό μας είναι να κάνουμε την αγορά στρώματος ένα ζήτημα απλόώστενα σας βοηθήσουμε να ξεκουραστείτε γρήγορα και εύκολα.

Το να διαλέγεις στρώμα ακούγεται απλό, αλλά για μερικούς μπορεί να είναι εφιάλτης. Και μόνο το εύρος των τιμών και ο αριθμός επιλογών που υπάρχουν μπορεί να προκαλέσει στον αγοραστή μεγάλο άγχος και πίεση.

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που πουλάμε μόνο ένα μοντέλο σε όλα τα στάνταρ μεγέθη – να σας βοηθήσουμε να απλουστεύσετε την εμπειρία της αγοράς.

Η αγορά στρώματος σε κατάστημα με στρώματα βαθμολογείται σαν μία από τις χειρότερες εμπειρίες καταναλωτών που υπάρχει ακόμα.

Το να ξαπλώσετε σε ένα στρώμα με τα ρούχα που φοράτε για δεκαπέντε δευτερόλεπτα και να αποφασίσετε εάν είναι το κατάλληλο για εσάς, δεν ούτε σωστό, ούτε άνετο. Στον κόσμο δεν αρέσει αυτό. Ούτε τους αρέσει ότανένας πωλητής που πληρώνεται με προμήθεια θα σταθεί από πάνω τους και θα προσπαθήσει να τους πουλήσει κάτι.

Θέλουμε να προσφέρουμε μία εξαιρετική εμπειρία και επομένως πρέπει να δώσουμε τη δυνατότητα στους πελάτες να αποφύγουν το κατάστημα και να τους αφήσουμε να μελετήσουν προσεκτικά και να μάθουν για τα προϊόντα online.

Για αυτόν τον λόγο,προσφέρουμε δωρεάν αποστολή και παραδίδουμε μέσα σε liges ημέρες ένα στρώμα συμπιεσμένο, που μπορεί να δοκιμασθεί ελεύθερα για 100 ημέρες.

Πιστεύουμε, επίσης, ότι ο μόνος τρόπος να ξέρετε εάν ένα στρώμα είναι το κατάλληλο για εσάς είναι να το δοκιμάσετε στο σπίτι. Εάν δεν σας αρέσει το στρώμα θα το πάρουμε και θα το δωρήσουμε ή θα το ανακυκλώσουμε.

Πιθανώς να έχετε ακούσει ήδη για το ̎παράδοξο της επιλογής̎.

Η πραγματικότητα είναι ότι τα καταστήματα το χρησιμοποιούν σαν κόλπο, ώστε να πιστεύετε ότι πρέπει να μπείτε μέσα, αλλά δεν υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος για τον οποίο χρειάζεστε 50 διαφορετικά πράγματα που όλα μοιάζουν ίδια.

Πάρτε για παράδειγμα τα κρεβάτια των ξενοδοχείων.

Όταν τσεκάρετε σε ένα ξενοδοχείο δεν σας ρωτούν ̎Τι είδους στρώμα χρειάζεστε;̎ Ούτε σας ζητούν να συμπληρώσετε κανέναν περίπλοκο πίνακα για την σταθερότητά του. 😊

Στο επίκεντρό μας έχουμε και το πρόγραμμά μας Ένα προς Δέκα. Η Irene δωρίζει ειδικά κατασκευασμένα στρώματα σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, που βοηθούν άστεγους και άνδρες, γυναίκες και παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, σε κάθε στάδιο της μετάβασής τους προς μία καλύτερη ζωή.

 

stav pro