Φέρε τις διακοπές στο σπίτι σου με ένα στρώμα Irene

diakopesirenesleep.jpeg


Είναι η στιγμή να προγραμματίσεις την επόμενη εξόρμηση σου στην παραλία; Ανυπομονείς να φύγεις από την τρέλα της πόλης και να βρεθείς σε ένα ωραίο νησάκι;

Ο καιρός πλησιάζει αλλά σκέψου ότι μπορείς επίσης να περάσεις καλά στο σπίτι σου, εάν έχεις το κατάλληλο στρώμα, δηλαδή το στρώμα Irene. 

Οι διακοπές κρατάνε 1 ή 2 εβδομάδες αλλά το στρώμα θα σε συντροφεύει για όλο το χρόνο.

Θέλεις να μάθεις γιατί; 

Θα κοιμάσαι σαν πουλάκι. Ο συνδυασμός των 3 επιπέδων, μίας βάσης και ένος στρώματος αφρού δημιουργεί την τέλεια αίσθηση αναζωογόννησης και χαρίζει άνεση και ηρεμία κατα τη διάρκεια του ύπνου.

Άνεση ως βασική αρχή μας. Το στρώμα μας διαθέτει προστατευτικό κάλυμμα που διευκολύνει την ανακύκλωση του αέρα εντός του στρώματος και επιτρέπει το αερισμό του. 

Άρα ούτε ζεσταίνεστε ούτε ιδρώνετε.

“Οι διακοπές” διαρκούν περισσότερο από 1 εβδομάδα. Οι αναμνήσεις και οι στιγμές που θα περάσετε με το στρώμα σας θα είναι αξέχαστες. Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, 10 χρόνια. Εγγυόμαστε γι’ αυτό. 

Δεν υπάρχει κάνενα ρίσκο. Μπορείς να κάνεις τα πάντα σε ένα στρώμα Irene... Να φας, να δεις ταινίες και κάνεις μινι parties, να ξεκουραστείς μετά από μία κουραστική μέρα και όλα αυτά χωρίς ρίσκο. Εάν δοκιμάσεις το στρώμα μας και δεν σε ικανοποιήσει, αναλαμβάνουμε την επιστροφή του αλλά των χρημάτων σου. 

Αρά νιώσε σαν να είσαι πάντα σε διακοπές μαζί με την Irene.

 

stav pro